Košarica
Prijava
  /  
Registracija
Računalništvo
Prenosni računalniki
Namizni računalniki
Tablični računalniki
Strežniki
NAS sistemi
Monitorji
Komponente
Mrežna oprema
Tiskanje
Potrošni material
Zunanje naprave
Programska oprema
Storage
Bela tehnika
Pralni stroji
Sušilni stroji
Pomivalni stroji
Hladilniki
Zamrzovalniki
Pečice
Kuhališča
Kuhalni seti
Štedilniki
Nape
Audio Video Foto
Televizije
Fotoaparati
Kamere
Projektorji
Telefonija
Radio
Diktafoni
Dodatki za fotoaparate
Video nadzor
Snemalniki
Nadzorne kamere
Dodatki
Gospodinjski aparati
Mikrovalovne pečice
Likanje
Sesanje
Mesoreznice
Cvrtniki
Električni lonci
Grelniki vode
Kuhinjski roboti
Kuhinjski žari
Mešalniki
Opekači kruha
Ožemalniki
Parni kuhalniki
Aparati za peko kruha
Sokovniki
Vakumski aparati
Ostalo
HyperX-ImpactFury
30.01.2017

Kingston HyperX CloudX Pro Gaming

Kingston HyperX CloudX Pro uradno skupaj z Microsoftovim Xbox One

Vodilno podjetje na področju spominskih komponent Kingston je najavil sodelovanje z Microsoftom. Bolj natančno bo Kingstonov oddelek HyperX sodelovalo z računalniškim gigantom, ki izdeluje tudi igralne konzole Xbox. HyperX bo izdelovalo uradne slušalke za Xbox One. Bolj natančno bodo slušalke HyperX CloudX Pro Gaming na tržišče odšle v začetku leta 2016. Leta 2014 je izšla prva serija slušalk HyperX Cloud. Sprva so bile namenjene samo PC gamerjem sedaj bodo prišle prav gamerjem na igralnih konzolah, prenosnikih ali PC računalnikih.

Slušalke so osnovane na nagrajenih HyperX Cloud II. Tako bo serija CloudX prinesla konzolnim gamerjem noro zvočno izkušnjo ter najboljši audio performans. Slušalke nudijo kristalno čisti zvok za vsak strel, dialog ali prelep zvok motorja. HyperX CloudX ima spominsko peno za ušesa ter koži prijazno usnje s šivanim vzorcem za najboljše udobje.

Slušalke, ki se razprostirajo čez celotno uho so tako narejene z namenom, da blokirajo vse zunanje moteče zvoke in vam tako zagotovijo najboljšo igralno izkušnjo. Mikrofon lahko odstranite iz slušalk tako, da vas ob neuporabi ne moti. Zraven prejmete še gamersko ohišje za slušalke. Le te boste lahko pospravili vanj, da se pri transportu ne poškodujejo. Generalni manager HyperX divizije Anders Willumsen je dejal, da so zelo ponosni ter zadovoljni da lahko sodelujejo s podjetjem, kot je Microsoft. Pravi, da sta podjetji v nekakšni sinergiji saj ima HyperX močan vpliv na PC gamerje Xbox pa konzolne gamerje. Skupaj bo celotna izkušnja še boljša saj se lahko z Xbox One preko Xbox aplikacije priključite direktno na Windows 10.

HyperX je ena najuspešnejših divizij pri podjetju Kingston Technology. Po večini izdelujejo hitre DDR4 ter DDR3 pomnilnike, SSD diske, USB ključke, slušalke ter podlage za miške. Če ste strastni ljubitelj iger potem vam bodo slušalke HyperX CloudX Pro takoj privabile pozornost.
Pomoč uporabnikom
Zemljevid strani
Moj račun