0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR
0,00 € (0)
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 250 EUR

Dostava

Vse naročene pošiljke hitro pripravimo in odpošljemo. Temu posvečamo vso pozornost, zato dosegamo izredne povprečne čase oddaje pošiljk, kupci pa nas ocenjujejo z najboljšimi ocenami. EnaA.com pošiljke, glede na vrsto izdelkov v pošiljki in lokacijo, dostavlja več dostavnih služb. Podatek, katera dostavna služba bo poskrbela za vašo pošiljke, dobite v enaA košarici v drugem koraku ter po oddaji naročila na vaš e-naslov.

BREZPLAČNA DOSTAVA
Naročila v vrednosti nad 250,00 € z redno dostavo dostavljamo brezplačno za ostala naročila je stroške doatave 5€ z DDV
Brezplačno dostavljamo le na naslove v Sloveniji. Če želite pošiljko prejeti s hitro dostavo, le ta ni brezplačna.

KDAJ ZAČNE TEČI DOBAVNI ROK

Po sprejemu vašega naročila začnemo z aktivnostmi za pošiljanje oziroma pripravo vašega naročila za osebni prevzem najkasneje v 4 delovnih urah, vse delovnike od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00 ure. Ob tem prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo sprejeto.

Pri izbiri opcije plačila na naš transakcijski račun ali plačila s kreditom bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prejemu informacije o prilivu sredstev na naš transakcijski račun oziroma sklenitvi kreditne pogodbe.

POŠILJANJE NA IZBRANI NASLOV
Objavljeni roki predstavljajo pričakovani čas v katerem bo dostavna služba pošiljko dostavila na vaš naslov. Ko pošiljko predamo dostavni službi, prejmete elektronsko pošto.

Pošiljko lahko na vašem naslovu v Sloveniji pričakujete že naslednji delovni dan, pri čemer pa lahko zaradi različnih vzrokov na katere ne moremo vplivati: okvare, nesreče, napake, razmere na cesti, ..., tudi kakšen dan kasneje. Če so v vašem naročilu izdelki, ki jih želite podariti oziroma jih potrebujete na točno določen dan, svetujemo, da jih naročite nekaj dni prej.

Vaše naročilo bo dostavljeno na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno, razen če je to posebej navedeno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov (pralni stroji, hladilne skrinje, ...) v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč.

OSEBNI PREVZEM
Ko je vaše naročilo pripravljeno za izdajo, prejmete elektronsko pošto. Če naročila ne boste prevzeli v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je pripravljeno za izdajo, lahko vaše naročilo storniramo.

 

Želite biti obveščeni o ugodnih ponudbah?

Prijavite se na e-novice in prihranite

* Strinjam se s prejemanjem email sporočil
Z oddajo obrazca izdajam soglasje, da podjetje Softtrade d.o.o. interno obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih vpisal/a v spletni obrazec in jih uporabi za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani podjetja. Odjava ali izbris podatkov je možno prek e-maila info@softtrade.si
Dostava

Imate vprašanje za nas?

Kontaktirajte nas
Copyright © 2018 - 2024 Softtrade d.o.o., vse pravice pridržane.